Pozovite nas:
Radnim danima od 7:00 do 15:00 ili subotom od 8:00 do 14:00 časova
Vršimo isporuku robe
na teritoriji cele Srbije

Šta su traktori (IMT 533-539)?

Traktori su pogonsko vučne mašine. Služe za obavljanje različitih radnih operacija,  kao izvor energije u agregatu sa priključnim oruđima vukući, noseći ili dajući im pogon, obezbeđujući energiju za stacionarne radne operacije.

Traktori su najzastupljenije mašine na poljoprivrednim imanjima.

Što se tiče IMT Traktora mi u ponudi imamo delove za IMT 533-539.

Traktor IMT 539 predstavljen je kao traktor izrađen po savremenim koncepcijama kada je napravljen. Savremeni koncepti su omogućili njegovu upotrebu po svim uslovima i mnogim nepristupačnim  terenima.

Traktor IMT,  koliko se dugo zadržao u domaćinstvu,  govori ili o izdržljivosti mašine ili o bezdanu u kojem se nalazi poljoprivreda u Srbiji.

Godine 1988 proizvedeno je rekordnih 42 000 traktora i 35 000 mašina. Vrednost proizvodnje je bila veća od 600 miliona nemačkih maraka.

Traktor IMT 533-539 proizvodio se duže od pola veka. TraktorIMT 533 je imao svega 33ks. Dobio je motor od 39ks. Traktor IMT je licencn od strane fabrike Massey Ferguson, a motor takođe licenciran od strane  fabrike Perkins. 

Pouzdanost traktora IMT je izuzetno velika, i uz minimum održavanja.  Realan vek motora Traktora IMT do generalne opravke je oko 4 000 časova rada.

Ukoliko se i desi da vam je potrebna zamena nekog dela kod možete naći zamenu. Kompletnu ponudu delova možete naći na linku https://sajlatrade.com/maloprodaja-online-prodavnica/

Podelite:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Širok asortiman delova za motokultivatore, freze, traktore, motore i pumpe...

Vršimo isporuku robe na teritoriji cele Srbije

Povezani tekstovi

Održavanje motora

    Jednostavniji, prakticniji, manji motori cine život lakšim na mnogo nacina. Oni pokreću jednostavne kućne aparate, motokultivatore, trimere, kosilice, testere itd. Tako mali se

Tomos – Kolibrijev poslednji let.

Svi Tomosovi mopedi, od „Kolibrija“ do „klasika“, po zvaničnom popisu ih je skoro pedeset, mogu se svesti svega na četiri tipa: „poštarski“, „radnički“, „momački“ i

Motokultivator-Motokultivatori

Sami poslovi na njivi nisu uopste laki, kako profesionalncima koji obrađuju ogromne površine, tako i onima koji zemlju obrađuju za svoje potrebe. U prethodnim decenijama