Pozovite nas:
Radnim danima od 7:00 do 15:00 ili subotom od 8:00 do 14:00 časova
Vršimo isporuku robe
na teritoriji cele Srbije

Šta su traktori (IMT 533-539)?

Traktori su pogonsko vučne mašine. Služe za obavljanje različitih radnih operacija,  kao izvor energije u agregatu sa priključnim oruđima vukući, noseći ili dajući im pogon, obezbeđujući energiju za stacionarne radne operacije.

Traktori su najzastupljenije mašine na poljoprivrednim imanjima.

Što se tiče IMT Traktora mi u ponudi imamo delove za IMT 533-539.

Traktor IMT 539 predstavljen je kao traktor izrađen po savremenim koncepcijama kada je napravljen. Savremeni koncepti su omogućili njegovu upotrebu po svim uslovima i mnogim nepristupačnim  terenima.

Traktor IMT,  koliko se dugo zadržao u domaćinstvu,  govori ili o izdržljivosti mašine ili o bezdanu u kojem se nalazi poljoprivreda u Srbiji.

Godine 1988 proizvedeno je rekordnih 42 000 traktora i 35 000 mašina. Vrednost proizvodnje je bila veća od 600 miliona nemačkih maraka.

Traktor IMT 533-539 proizvodio se duže od pola veka. TraktorIMT 533 je imao svega 33ks. Dobio je motor od 39ks. Traktor IMT je licencn od strane fabrike Massey Ferguson, a motor takođe licenciran od strane  fabrike Perkins. 

Pouzdanost traktora IMT je izuzetno velika, i uz minimum održavanja.  Realan vek motora Traktora IMT do generalne opravke je oko 4 000 časova rada.

Ukoliko se i desi da vam je potrebna zamena nekog dela kod možete naći zamenu. Kompletnu ponudu delova možete naći na linku https://sajlatrade.com/maloprodaja-online-prodavnica/

Podelite:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Širok asortiman delova za motokultivatore, freze, traktore, motore i pumpe...

Vršimo isporuku robe na teritoriji cele Srbije

Povezani tekstovi

Motokultivator-Motokultivatori

Sami poslovi na njivi nisu uopste laki, kako profesionalncima koji obrađuju ogromne površine, tako i onima koji zemlju obrađuju za svoje potrebe. U prethodnim decenijama

Rezervni delovi za TOMOS motorcikle

Sezona je uveliko počela, pa ako niste na vreme opremili svoj TOMOS motorcikl sada je pravo vreme za to. Stalnim angažovanjem zapošljenih u našoj firmi,

kvad

Gume za ATV/KVAD

Od danas smo u mogućnosti ponuditi Vam širok asortiman guma za ATV/KVAD po veoma pristupačnim cenama. Kupovinu je moguće ostvariti na našem sajtu preko online