Pozovite nas:
Radnim danima od 7:00 do 15:00 ili subotom od 8:00 do 14:00 časova
Vršimo isporuku robe
na teritoriji cele Srbije

Nešto o samoj fabrici gde se proizvodio IMT motokultivator

Sama fabrika motokultivatora IMT se nalazila u malom gradiću Knjaževcu, koji se nalazi u dolini reke Timok, u istočnom delu Srbije.

Fabrika motokultivatora IMT je osnovana davne 1950 godine. Kao mala zanatska radionica za održavanje i popravku poljoprivrednih mašina i oruđa.

IMT 506 sx

 

Dalje se širi i počinje sa proizvodnjom prvih motokultivatora IMT po ugovoru o poslovno-tehničkoj saradnji sa firmom Agria –Verke iz okoline Stutgarda.

Od 1970 godine fabrika motokultivatora IMT posluje pod nazivom IMT. Sama fabrika motokultivatora IMT u Knjaževcu se proširila na površini od čitavih 8,32 ha.

Ukupna površina svih zgrada fabrike i pojedinih fabrika motokultivatora IMT van samog grada je iznosila 31468 m2. U fabrici motokultivatora IMT postojalo je više proizvodnih  linija.

  • Linija termičke obrade
  • Linija farbare
  • Stanica za dekontaminaciju otpadnih voda
  • Hemijska i metalurška labaratorija sa potrebnom opremom
  • Ispitna stanica

Fabrika motokultivatora je dugi niz godina radila u punom sjaju, a pre dvadesetak godina otišla u stečaj.

 

Podelite:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Širok asortiman delova za motokultivatore, freze, traktore, motore i pumpe...

Vršimo isporuku robe na teritoriji cele Srbije

Povezani tekstovi

Motokultivator-Motokultivatori

Sami poslovi na njivi nisu uopste laki, kako profesionalncima koji obrađuju ogromne površine, tako i onima koji zemlju obrađuju za svoje potrebe. U prethodnim decenijama

Rezervni delovi za TOMOS motorcikle

Sezona je uveliko počela, pa ako niste na vreme opremili svoj TOMOS motorcikl sada je pravo vreme za to. Stalnim angažovanjem zapošljenih u našoj firmi,

kvad

Gume za ATV/KVAD

Od danas smo u mogućnosti ponuditi Vam širok asortiman guma za ATV/KVAD po veoma pristupačnim cenama. Kupovinu je moguće ostvariti na našem sajtu preko online