Pozovite nas:
Radnim danima od 7:00 do 15:00 ili subotom od 8:00 do 14:00 časova
Vršimo isporuku robe
na teritoriji cele Srbije

Nešto o samoj fabrici gde se proizvodio IMT motokultivator

Sama fabrika motokultivatora IMT se nalazila u malom gradiću Knjaževcu, koji se nalazi u dolini reke Timok, u istočnom delu Srbije.

Fabrika motokultivatora IMT je osnovana davne 1950 godine. Kao mala zanatska radionica za održavanje i popravku poljoprivrednih mašina i oruđa.

IMT 506 sx

 

Dalje se širi i počinje sa proizvodnjom prvih motokultivatora IMT po ugovoru o poslovno-tehničkoj saradnji sa firmom Agria –Verke iz okoline Stutgarda.

Od 1970 godine fabrika motokultivatora IMT posluje pod nazivom IMT. Sama fabrika motokultivatora IMT u Knjaževcu se proširila na površini od čitavih 8,32 ha.

Ukupna površina svih zgrada fabrike i pojedinih fabrika motokultivatora IMT van samog grada je iznosila 31468 m2. U fabrici motokultivatora IMT postojalo je više proizvodnih  linija.

  • Linija termičke obrade
  • Linija farbare
  • Stanica za dekontaminaciju otpadnih voda
  • Hemijska i metalurška labaratorija sa potrebnom opremom
  • Ispitna stanica

Fabrika motokultivatora je dugi niz godina radila u punom sjaju, a pre dvadesetak godina otišla u stečaj.

 

Podelite:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Širok asortiman delova za motokultivatore, freze, traktore, motore i pumpe...

Vršimo isporuku robe na teritoriji cele Srbije

Povezani tekstovi

Rezervni delovi za motorne testere…

Zbog velikog interesovanja koje vlada za rezervnim delovima motornih testera,naša firma nastoji na svake godine popunjava svoj asortiman delova. Kako bi naš asortiman delova za

Par saveta za upotrebu motorne testere…

Deo koji ne bi trebali preskočiti… Rukovanje motornim testerama sa sobom nosi odredjene rizike,pre toga je potrebno da pazljivo procitate uputstvo za upotrebu testere.Nekako imamo

ONLINE KUPOVINA

  Pitanja koja nam jako često postavljate u vezi online kupovine. Kako vreme prolazi sve je veća potražnja za online kupovinom. Kupci sve češće svoje