Pozovite nas:
Radnim danima od 7:00 do 15:00 ili subotom od 8:00 do 14:00 časova
Vršimo isporuku robe
na teritoriji cele Srbije
delovi-za-trimere

Strune i trimeri

Košenje trave je izuzetno bitan proces, kako zbog rehabilitacije same trave tako i zbog održavanja životnog prostora. Koliko je smo puta kosa kao sprava za košenje pominjana kroz istoriju, kao i kroz mnoga umetnička dela (književna, a zatim slikarska).

Koliko je košenje trave samo bitno, govori i činjenica da su se na pojedinim mestima košenja odvijala i nedeljama. Samim tim se vremenom iz nekog estetskog momenta košenja razvila i mašina da životni prostor održava urednim. Pojavili su se trimeri.

Trimeri se smatraju nezamenjivim uređajima za održavanje travnatih površina. Naravno i trimeri su mašine koje nekad mogu i da otkažu, uglavnom su to neki banalni razlozi, tj. oštećenje glave trimera ili oštećenje same stune koja služi za sečenje. Da se ovakve stvari ne bi dešavale, treba uvek u rezervi imati neku strunu i glavu trimera. Postavlja se pitanje koja struna je najbolja za trimer i da li postoji posebna vrsta strune za različite vrste trimera.

Svaki trimer nosi strunu određene debljine. Samu strunu birate prema performansi samog trimera. Struna može biti različite debljine, i koristi se na buntove od nekoliko desetina metara. Struna za trimer se rotira velikom brzinom i praktično na osnovu udara stabljike trave tom velikom brzinom vrši i presecanje same trave, odnosno košenje.

Sam trimer je univerzalna kosačica na kojoj se menjaju potrošni delovi.

Trimeri su veoma cenjeni uređaji koji imaju široku primenu u domaćinstvu.

Strune za trimere raznih namena i kvaliteta možete veoma lako poručiti na našem sajtu, kao i veliki izbor glava i drugih potrošnih delova za vaše trimere.

Delove možete potražiti ovde: http://sajlatrade.com/kategorija-proizvoda/delovi-za-trimere/

Podelite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Širok asortiman delova za motokultivatore, freze, traktore, motore i pumpe...

Vršimo isporuku robe na teritoriji cele Srbije

Povezani tekstovi

delovi-za-trimere

Strune i trimeri

Košenje trave je izuzetno bitan proces, kako zbog rehabilitacije same trave tako i zbog održavanja životnog prostora. Koliko je smo puta kosa kao sprava za

trimeri

Trimeri i njihova primena

Sezona košenja samo što nije počela. Za početak ćemo reći za kakve poslove su trimeri izmišljeni. Lako ih je pomešati sa mašinama za sečenje travnjaka

Nastanak i razvoj Tomos motorcikla

Najbrojniji modeli Tomosovih mopeda počeli su da se proizvode 1973. godine i nosili su već čuvenu oznaku APN. Proizvedeno je mnogo verzija APN modela, a