Pozovite nas:
Radnim danima od 7:00 do 15:00 ili subotom od 8:00 do 14:00 časova
Vršimo isporuku robe
na teritoriji cele Srbije
delovi-za-trimere

Strune i trimeri

Košenje trave je izuzetno bitan proces, kako zbog rehabilitacije same trave tako i zbog održavanja životnog prostora. Koliko je smo puta kosa kao sprava za košenje pominjana kroz istoriju, kao i kroz mnoga umetnička dela (književna, a zatim slikarska).

Koliko je košenje trave samo bitno, govori i činjenica da su se na pojedinim mestima košenja odvijala i nedeljama. Samim tim se vremenom iz nekog estetskog momenta košenja razvila i mašina da životni prostor održava urednim. Pojavili su se trimeri.

Trimeri se smatraju nezamenjivim uređajima za održavanje travnatih površina. Naravno i trimeri su mašine koje nekad mogu i da otkažu, uglavnom su to neki banalni razlozi, tj. oštećenje glave trimera ili oštećenje same stune koja služi za sečenje. Da se ovakve stvari ne bi dešavale, treba uvek u rezervi imati neku strunu i glavu trimera. Postavlja se pitanje koja struna je najbolja za trimer i da li postoji posebna vrsta strune za različite vrste trimera.

Svaki trimer nosi strunu određene debljine. Samu strunu birate prema performansi samog trimera. Struna može biti različite debljine, i koristi se na buntove od nekoliko desetina metara. Struna za trimer se rotira velikom brzinom i praktično na osnovu udara stabljike trave tom velikom brzinom vrši i presecanje same trave, odnosno košenje.

Sam trimer je univerzalna kosačica na kojoj se menjaju potrošni delovi.

Trimeri su veoma cenjeni uređaji koji imaju široku primenu u domaćinstvu.

Strune za trimere raznih namena i kvaliteta možete veoma lako poručiti na našem sajtu, kao i veliki izbor glava i drugih potrošnih delova za vaše trimere.

Delove možete potražiti ovde: https://sajlatrade.com/kategorija-proizvoda/delovi-za-trimere/

Podelite:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Širok asortiman delova za motokultivatore, freze, traktore, motore i pumpe...

Vršimo isporuku robe na teritoriji cele Srbije

Povezani tekstovi

Rezervni delovi za motorne testere…

Zbog velikog interesovanja koje vlada za rezervnim delovima motornih testera,naša firma nastoji na svake godine popunjava svoj asortiman delova. Kako bi naš asortiman delova za

Par saveta za upotrebu motorne testere…

Deo koji ne bi trebali preskočiti… Rukovanje motornim testerama sa sobom nosi odredjene rizike,pre toga je potrebno da pazljivo procitate uputstvo za upotrebu testere.Nekako imamo

ONLINE KUPOVINA

  Pitanja koja nam jako često postavljate u vezi online kupovine. Kako vreme prolazi sve je veća potražnja za online kupovinom. Kupci sve češće svoje