Pozovite nas:
Radnim danima od 7:00 do 15:00 ili subotom od 8:00 do 14:00 časova
Vršimo isporuku robe
na teritoriji cele Srbije
kvad

Gume za ATV/KVAD

Od danas smo u mogućnosti ponuditi Vam širok asortiman guma za ATV/KVAD po veoma pristupačnim cenama. Kupovinu je moguće ostvariti na našem sajtu preko online prodavnice www.sajlatrade.com ili pozivom na broj telefona 064/5 99999 5.

Ali za početak da Vam kažemo nešto o gumama za ATV/KVAD vozila.

Kako bi odabrali gumu za vaš ATV/KVAD bitno je da znate njene dimenzije. Svaka ATV/KVAD guma ima svoje tri dimenzije ili svoja tri simbola.

Svaka dimenzija ili simbol je izražen u inčima, jedan inč iznosi 2,54cm.

Prva dimenzija ili simbol ATV/KVAD gume označava visinu kada je guma napumpana, druga dimenzija ili simbol ATV/KVAD gume označava njeno gazište, tj. širinu gazišta, treća dimenzija ili simbol ATV/KVAD gume označava prečnik felne. Isto tako postoje i dve različite vrste guma za ATV/KVAD, a to su radijalne i dijagonalne.

Dijagonalne gume ATV/KVAD vozila su idealne za vožnju po blatu, dok su radijalne gume za ATV/KVAD idealne za teške terene i nešto agresivniju vožnju.

ATV/KVAD vozila koriste različite vrste guma, i sama raznolikost tih guma utiče i na izgled ATV/KVAD vozila. Tokom same vožnje ATV/KVAD vozila vremenom ćete steći iskustvo koja guma vam odgovara za koji teren. Kod ATV/KVAD vozila, kao i kod svih vozila gume su potrošni materijal.

Brzina habanja utiče od samog načina i upotrebe ATV/KVAD vozila. Kupovinom novih pneumatika obezbeđujete sigurnost u vožnji. Nove gume pružaju adekvatnu sigurnost i bolje performanse u vožnji. Set novih guma pruža mnogo kvalitetnije i bezbednije iskustvo voženja ATV/KVAD vozila, kao i da u svakom mogućem segmentu, nova guma nadmašuje staru gumu, kako po pitanju performansi tako i po pitanju sigurnosti pri vožnji samog ATV/KVAD vozila.

Kada kupite gumu za vaše ATV/KVAD vozilo, morate i da se starate o njima kako bi ste im produžili životni vek. Zato Vam predlažemo nekoliko saveta radi boljeg očuvanja vaših guma:

  1. Uvek balansirajte vašu ATV/KVAD gumu.
  2. Obratite pažnju da li su vaše gume u istoj ravni.
  3. Obratite pažnju na pritisak u vašim gumama.
  4. Uvek pažljivo pročitajte uputstvo za upotrebu.
  5. Zaštitite gumu od sunca ili zemlje kada ne upotrebljavate vaše ATV/KVAD vozilo.
  6. Redovno čistite i održavajte stanje vaših ATV/KVAD guma.

I na samom kraju da kažemo da postoje gume za :

ATV/KVAD gume za blato, koje imaju duboke ugaone šare koje razgrću blato i prljavštinu koja Vam pomaže da se izvučete iz blatnjavog terena.

ATV/KVAD gume za pesak su predviđene da spreče utanjanje ATV/KVAD vozila u pesak.

ATV/KVAD gume za sve terene (all terrain) su pre svega gume namenjene za različite vrste podloga, njihova karakteristika je da su dugotrajne, imaju odličnu sposobnost za vuču u svim pravcima.

 

ATV/KVAD gume za trku namenjene i dizajnirane za vožnju pri većim brzinama.

 

ATV/KVAD guma za sneg je specifična po tome što ima velike razmake između dubokih šara kako bi izbacivale sneg sa strane. Nešto slične su gumama za vožnju po blatu.

NADAMO SE DA SMO VAM BAR MALO POMOGLI PRI KUPOVINI NOVIH GUMA ZA VAŠE ATV/KVAD VOZILO.

Celokupnu ponudu guma za ATV/KVAD možete pogledati ovde http://www.sajlatrade.com/

 

 

VAŠ SAJLA TRADE !!!

 

Podelite:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Širok asortiman delova za motokultivatore, freze, traktore, motore i pumpe...

Vršimo isporuku robe na teritoriji cele Srbije

Povezani tekstovi

Rezervni delovi za motorne testere…

Zbog velikog interesovanja koje vlada za rezervnim delovima motornih testera,naša firma nastoji na svake godine popunjava svoj asortiman delova. Kako bi naš asortiman delova za

Par saveta za upotrebu motorne testere…

Deo koji ne bi trebali preskočiti… Rukovanje motornim testerama sa sobom nosi odredjene rizike,pre toga je potrebno da pazljivo procitate uputstvo za upotrebu testere.Nekako imamo

ONLINE KUPOVINA

  Pitanja koja nam jako često postavljate u vezi online kupovine. Kako vreme prolazi sve je veća potražnja za online kupovinom. Kupci sve češće svoje