Traktori su pogonsko vučne mašine. Služe za obavljanje različitih radnih operacija,  kao izvor energije u agregatu sa priključnim oruđima vukući, noseći ili dajući im pogon, obezbeđujući energiju za stacionarne radne operacije.

Traktori su najzastupljenije mašine na poljoprivrednim imanjima.

Što se tiče IMT Traktora mi u ponudi imamo delove za IMT 533-539.

Traktor IMT 539 predstavljen je kao traktor izrađen po savremenim koncepcijama kada je napravljen. Savremeni koncepti su omogućili njegovu upotrebu po svim uslovima i mnogim nepristupačnim  terenima.

Traktor IMT,  koliko se dugo zadržao u domaćinstvu,  govori ili o izdržljivosti mašine ili o bezdanu u kojem se nalazi poljoprivreda u Srbiji.

Godine 1988 proizvedeno je rekordnih 42 000 traktora i 35 000 mašina. Vrednost proizvodnje je bila veća od 600 miliona nemačkih maraka.

Traktor IMT 533-539 proizvodio se duže od pola veka. TraktorIMT 533 je imao svega 33ks. Dobio je motor od 39ks. Traktor IMT je licencn od strane fabrike Massey Ferguson, a motor takođe licenciran od strane  fabrike Perkins. 

Pouzdanost traktora IMT je izuzetno velika, i uz minimum održavanja.  Realan vek motora Traktora IMT do generalne opravke je oko 4 000 časova rada.

Ukoliko se i desi da vam je potrebna zamena nekog dela kod možete naći zamenu. Kompletnu ponudu delova možete naći na linku http://sajlatrade.com/maloprodaja-online-prodavnica/

Skorašnje objave

Ostavite komentar

0
0