[mk_page_section bg_image=”http://sajlatrade.com/wp-content/uploads/2018/03/bgmain-bw_small_sm.jpg” bg_color=”#da251e” blend_mode=”multiply” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” speed_factor=”0.5″ padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#ffffff” margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Privatnost podataka

[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”80″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][mk_font_icons icon=”mk-li-lock” color=”#da251e” size=”xx-large” margin_horizental=”10″ margin_vertical=”10″ circle=”true” circle_border_width=”4″ circle_border_color=”#da251e” align=”center”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text css=”.vc_custom_1520163388935{margin-bottom: 0px !important;}”]Sajla Trade SZR se obavezuje da će podatke koji su nam neophodni za formiranje narudžbina (ime, prezime, adresa, e-mail, telefon…), isporuku naručene robe, čuvati kao privatnost svojih kupaca.

Prikupljaju se samo osnovni podaci o kupcima/korisnicima zaista neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Zaposleni u preduzeću Sajla Trade SZR odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Podaci o traženim i kupljenim artiklima, kao i o stranicama koje korisnici posećuju prikupljamo, analiziramo, obrađujemo i koristimo u cilju poboljšanja ponuda, izgleda i načina korišćenja naših stranica, kako bismo korisnicima omogućili jednostavnije korišćenje , sigurniju i udobniju kupovinu.

Sajla Trade SZR se obavezuje da prikupljene podatke neće koristiti ni u koje druge svrhe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_padding_divider size=”80″][/vc_column][/vc_row]