Pozovite nas:
Radnim danima od 7:00 do 15:00 ili subotom od 8:00 do 14:00 časova
Vršimo isporuku robe
na teritoriji cele Srbije
sajle - reparacija

Novo u ponudi – reparacija starih sajli

Od danas smo u mogućnosti vršiti reparaciju (popravku) starih sajli svih vrsta do 3mm debljine, po izuzetno povoljnim cenama. Dostava se vrši Daily Express-om.

Pogledajte ceo asortiman sajli iz naše proizvodnje na stranama SAJLE MOTOKULTIVATORA, SAJLE MOTOCIKALA i SAJLE IMT BOLJEVAC.

Pored sajli, naša firma se bavi proizvodnjom i prodajom delova za motokultivatore, traktore, freze i motocikle. Delovi za motokultivatore iz naše ponude su ubedljivo sa najpovoljnijim cenama u regionu, što možete proveriti u našoj sekciji MALOPRODAJA.

U slučaju da ste firma i bavite se preprodajom delova za motokultivatore, traktore, freze ili motocikle, naše KATALOGE SA VELIKOPRODAJNIM CENAMA poručite na strani VELEPRODAJA DELOVA.

Podelite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Širok asortiman delova za motokultivatore, freze, traktore, motore i pumpe...

Vršimo isporuku robe na teritoriji cele Srbije

Povezani tekstovi

Motokultivator IMT 509

IMT 509 je mali motokultivator. Pojedini IMT 509 zovu i jednoosovinski traktor. IMT 509 (LDA 450) je četvorotaktni motokultivator. IMT 509 koristi dizel motor snage

Izbor delova za Tomo Vinković

Dragi kupci, poštovani prijatelji i saradnici, u ponudi Sajla Trade možete pronaći još dosta proizvoda iz asortimana delova za traktore TOMO VINKOVIĆ po povoljnim cenama.